vineri, 31 iulie 2009

c.

-Ce vrei de la mine?
-Nimic. Tu ce vrei de la mine?
-Taci!
Se aude cu ecou un geamat de placere perversa, suprapus cu iubirea pura ce o aveau unul pentru celalalt. Ii simtea respiratia grea pe gat. Nu vroia acest lucru, dar nici nu putea sa se impotriveasca dorintei, pasiunii si chipului lui. Era oripilata de gandul ca ar putea sa-i daruiasca lui primul sarut, prima iubire, prima noapte desi nu-si imagina pe altcineva in locul lui, in locul acestui strain care-i mangaia simtirile. Isi ridica piciorul si il leaga in jurul lui ca o vipera gata sa-si atace prada. Purta acea rochie scurta si neagra ce ii arata corpul pe de-a-ntregul, facand-o sa para o doamana din acea societate inalta si in acelasi timp, o prostitutata de lux gata sa fie sedusa de cel mai murdar gand pe care strainul i-l putea oferii.
-Hai sa plecam. Ne poate vedea oricine aici.


Isi infigea coltii in pielea lui transpirata si zgaria orice urma de puritate din ea. Doar o singura privire…

Statea si ii admira imperfectiunile. Era invelita in cearceaful imputit de sex, tutun, bautura si regrete. Isi aprinde tacticoasa o tigara si isi jura ca acest lucru nu se va mai intampla, in timp ce isi aranja parul ce fusese odata coafat. Il saruta usor pe umarul insangerat, se imbraca si paraseste incaperea, dar nu inainte sa-i mai arunce inca o data acea privire perversa ce ii starnise pe amandoi.

Pe masa din bucatarie zacea o tigara, o cana cu cafea fierbinte si un bilet pe care scria cu litere cenusii un vag “Stii unde ma gasesti”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu