marți, 30 martie 2010

Pentru Exit

fiecare isi exprima durerea in felul lui. unii plang noptile, altii se inchid, altii alearga. din gand in gand. din amintire in amintire. pana cand, intr-un fel sau altul toti suntem epuizati. ne intrebam apoi speriati, ce ar trebui sa facem in continuare? sa plangem din nou? sa ne izolam de toti? sa alergam mai mult? ce ne ajuta?

intrebarile mele...hm... poate nu doar ale mele, dar, oare acum ii e mai bine? oare ne vede? ce s-a intamplat cu zambetul acela? si cu ochii luminosi? ce s-a intamplat cu manecile suflecate si cu vocea vesela? oare e acolo, asteptandu-ne? sau poate traieste doar atata timp cat traim si noi cu amintirile?

sunt sute de oameni care au tinut la el. si care inca tin. dar totusi niciunul. niciunul nu a putut impiedica asta. si ne gandim acum, ca viata e nedreapta. ca nu merita. ca era prea tanar. si avem dreptate cu totii. era al nostru si nu ar fi trebuit sa ni-l ia nimeni. era fiu, frate, coleg, iubit, prima dragoste a cuiva, ultima speranta a altuia.

am fost colegi. cam un an de zile. la inceput incercam sa-l fac sa se simta prost facand glume stupide. poate doar ca sa ma simt eu mai bine. imi raspundea de fiecare data cu un zambet. cu acel zambet de care ne este dor tuturor. am invatat un lucru de la el. am invatat ca oricum ai privi viata, trebuie sa ii zambesti. un zambet larg si stupid, care sa ii lumineze pe cei din jurul tau, asa cum facea el.

am intitulat acest post "Pentru Exit". este intr-adevar pentru Exit sau pentru noi? poate ca vede randurile astea, poate ca nu. eu vreau sa cred ca ne vede pe toti. si ca ne zambeste. pentru ca daca zambeste atunci inseamna ca stie ca il vom iubi mereu, ca ne este dor de el si ca nu-l vom uita niciodata. acum traieste prin noi.

4 comentarii:

  1. buna:) e foarte adevarat ce spui.eu nu l`am cunoscut pe Costin.decat cand i`am vazut hi5`ul.mi`a placut si i`am cerut id`ul.am vb odata cu el.atat.eram fericita ca imi daduse id`ul de mes.dupa...imi trecuse de el.si totu` a revenit cand am vazut pe profilu` lui,R.I.P EXIT! :(
    am inteles de la toti ca era un baiat minunat.ca zambea tot timpu`.mi`ar fi placut sa`l cunosc.
    daca vrei sa mai vorbim,id`ul meu este mia_ana_rbd:)

    :* R.I.P EXIT!:(

    RăspundețiȘtergere
  2. e ciudat .. sa nu cunosti o persoana si totusi sa ai atatea ganduri fata de ea. eu una , am si aam avut multe ganduri fata de el. prima oara cand i-am vazut hi5'ul mi-am zis "ce tip dragut" . imi pare rau ca am ajuns in acum , in aceasta situatie sa ma uit mai bine la pozele lui si sa ii vad zambetul . zambetul acela adevarat. a fost , este si va fi un exemplu pentru noi. sper ca e bine acolo unde e intre ingeri si probabil zambeste si vede cati oameni au tinut , tin si vor tine la el. EXIT exista si va exista mult timp de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ilinca

    Dumnezeu a vrut un inger unic...acum il are!
    Imi insenina ziua de fiecare data cand il vedeam pe strada si ii vedeam zambetul!
    Dar..lacrimile niciodata nu-i vor sterge amintirea...
    R.I.P

    RăspundețiȘtergere